Vepřové koleno sous vide nyní se slevou 52 % v Řeznictví U Švandů
Profilovka
12. 03. 2024.
766

Využijte slevovou akci na pomalu pečené vepřové koleno metodou sous vide, které nyní zakoupíte se slevou 52 % v Řeznictví U Švandů! Pečené vepřové koleno zakoupíte za cenu 119 Kč ve dvou hlineckých prodejnách Řeznictví U Švandů na adrese Družstevní 1405 a Třebízského 687.

Vařené vepřové koleno metodou sous vide stačí již jen připravit v troubě po dobu 20 minut a 150 °C na prohřátí a dalších 20 minut na 240 °C na upečení kůrčičky. Pak již hned můžete servírovat.

Metoda sous vide pochází z francouzštiny a znamená "pod vakuumem". Jedná se o způsob vaření, při kterém je potravina vakuově zabalena a pomalu vařena ve vodní lázni při konstantní a přesné teplotě. Tímto způsobem se dosáhne optimálního tepelného zpracování potraviny bez převaru nebo převaření, což vede k maximální zachování chuti a šťávy.