Řeznictví U Švandů přináší tipy na zvýšení požitku z grilování
Profilovka
14. 06. 2024.
422

Grilování klobás je oblíbenou a chutnou činností, která se skvěle hodí pro venkovní setkání a párty. Pro dokonalý výsledek je třeba věnovat pozornost při výběru klobás, správné přípravě a technice grilování. U nás v Řeznictví U Švandů najdete klobásy vlastní výroby a proto víme, že se skládají z poctivých surovin. Vybírat je možné z mnoha druhů - šunková, sýrová, pikantní, s medvědím česnekem a další.

Zde je několik tipů, jak můžete svůj požitek z grilované klobásy ještě zvýšit:
1. Klobásy je vhodné před grilováním vyndat z lednice a nechat při pokojové teplotě.
2. Klobásy je vhodné grilovat na střední teplotě a pravidelně je otáčet.
3. Grilujte klobásy asi 10-15 minut, dle jejich tloušťky.
4. Vnitřní teplota klobásy by měla dosáhnout alespoň 70°C.
5. Pro snadnější manipulaci můžete klobásy napíchnout na jehly nebo špejle (pozor ale na klobásy se sýrem!)

Přejeme dobrou chuť a těšíme se na vás ve dvou prodejnách Řeznictví U Švandů v Hlinsku na adrese Družstevní 1405 nebo Třebízského 687.

Nejčtenější
1
Post image
2
Post image
3
Post image