Dnes je 28. květen 2022, svátek má Vilém
Reklama   •   Koupit reklamu
Reklama   •   Koupit reklamu
Zásady cookies

Tyto Zásady používání souborů cookie byly naposledy aktualizovány dne 22. 12. 2021 a vztahují se na občany a osoby s trvalým bydlištěm v Evropském hospodářském prostoru.

1. Úvod

1.1.

Naše webové stránky https://www.ihlinsko.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2. Co jsou soubory cookies?

2.1.

Soubor cookies je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

3. Co jsou skripty?

3.1.

Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je to webový maják?

4.1.

Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

5. Cookies

 

5.1.

Technické nebo funkční soubory cookies. Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2.

Analytické soubory cookies. Analytické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Pomocí těchto analytických souborů cookies získáme informace o používání našich webových stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání analytických souborů cookies.

5.3.

Reklamní soubory cookies. Na tomto webu používáme reklamní soubory cookies, což nám umožňuje získat informace o výsledcích kampaně. To se děje na základě profilu, který vytvoříme na základě vašeho chování na https://www.ihlinsko.cz. Pomocí těchto souborů cookies jste jako návštěvník webu spojeni s jedinečným ID, ale nebudete profilovat své chování a zájmy pro zobrazování personalizovaných reklam.

5.4.

Marketingové/Sledovací cookies. Marketingové/sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely. Protože tyto soubory cookies jsou označeny jako sledovací, žádáme vás o jejich povolení.

5.5.

Tlačítka sociálních médií. Na našem webu jsme přidali tlačítka Facebook pro propagaci webových stránek (např. „Like“, „pin“) nebo sdílení (např. „Tweet“) na sociálních sítích jako Facebook. Tato tlačítka fungují pomocí kusů kódu pocházejících od Facebook. Tento kód umisťuje cookies. Tato tlačítka sociálních médií mohou také ukládat a zpracovávat určité informace, takže se vám může zobrazit personalizovaná reklama. Přečtěte si prohlášení o ochraně osobních údajů těchto sociálních sítí (které se mohou pravidelně měnit) a přečtěte si, co dělají s vašimi (osobními) údaji, které zpracovávají pomocí těchto souborů cookies. Získaná data jsou v maximální možné míře anonymizována. Facebook se nachází ve Spojených státech.

6. Umístěné cookies

Google Adsense

Marketing/Tracking

Google Analytics

Statistics

Facebook

Marketing/Tracking, Functional

7. Souhlas

7.1.

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na "Uložit předvolby", souhlasíte s používáním kategorií souborů cookies a pluginů, které jste vybrali v rozbalovací nabídce, jak je popsáno v tomto prohlášení o souborech cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

7.2.

Správa nastavení souhlasu

 

8. Vaše práva týkající se osobních údajů

8.1.

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:


8.1.1.

Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.

8.1.2.

Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.

8.1.3.

Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.

8.1.4.

Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.

8.1.5.

Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.

8.1.6.

Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.

8.2.

Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Podívejte se prosím na kontaktní údaje ve spodní části tohoto prohlášení o cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).



9. Povolení/zakázání a odstranění cookies

9.1.

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče. Podrobnosti o nastavení souborů cookies a souvisejících změnách v nejběžnějších prohlížečích jsou k dispozici zde:

2.2.1.

Google Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=en

2.2.2.

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-deletemanage-cookies

2.2.3.

Microsoft Edge: https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy

2.2.4.

Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

2.2.5.

Opera: http://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/

2.2.6.

Safari: https://support.apple.com/kb/PH19214?viewlocale=en_US

9.2.

Jako provozovatelé této webové stránky upozorňujeme, že změna nastavení se vždy vztahuje pouze na daný prohlížeč. Pokud zákazník používá více prohlížečů, musí v nich změnit nastavení jednotlivě. Dále může soubory cookies zákazník z mediální paměti kdykoli smazat. Další informace jsou k dispozici ve funkcích prohlížeče nebo operačního systému.

9.3.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

9.4.

Svůj prohlížeč můžete kdykoliv nastavit tak, aby přijímal všechny cookies, nepovolil je, nebo určit, kdy se mají odesílat. Vezměte prosím na vědomí, že webová stránka je nastavena tak, aby fungovala s povolenými soubory cookies, takže v případě jejich zákazu nemusí některé vlastnosti webové stránky fungovat správně.

 

10. Termín zpracování

10.1.

Pokud jde o soubory cookies používané k zajištění funkčnosti webové stránky, jejich zpracování se ukončuje po skončení relace. Soubory cookies používané k ukládání preferencí uživatelů na doméně po dobu trvání relace nebo na přiměřeně krátkou dobu, zpracovávané na základě oprávněného zájmu, se zpracovávají po dobu 6 měsíců po skončení poslední relace uživatele.

10.2.

V případě souhlasu se osobní údaje zpracovávají po dobu uvedenou v prohlášení o souhlasu nebo do odvolání souhlasu.

11. Kategorie zpracovatelů kterým můžeme poskytnout osobní údaje:

11.1.

Poskytnuté a získané osobní údaje můžeme v odůvodněných případech zpřístupnit dalším stranám, a to zejména  poskytovatelům analytických a statistických služeb. Zejména:


11.1.1.

Google Analytics. Tato webová stránka používá službu Google Analytics poskytovanou společností Google, Inc. (dále jen „Google“), která používá cookies k analýze toho, jak uživatelé tuto webovou stránku využívají. Konkrétně webová stránka používá následující moduly:


11.1.1.1.

Google Analytics – sledování stavu a výkonu účtu, shrnutí návštěvníků, aktivní uživatelé, průzkumník uživatelů, analytika návštěvníků, kvalita návštěvníků, pravděpodobnost konverze, srovnávací zprávy, demografické údaje a zájmy, přehled toku uživatelů, přehledy AdWords;

11.1.1.2.

DoubleClick Digital Marketing – integrace služby Doublecklick Campaign Manager, aktivace remarketingu a reportovacích funkcí reklam v analytice, optimalizace obsahového marketingu, optimalizace marketingového vyhledávacího nástroje, rychlost webu;

11.1.1.3.

AdSense – AdSense v analytice, seskupování obsahu, vyhledávání stránek, události, přehled toku chování, vytváření a správa cílů, tok cílů, přiřazování, přehledy akvizic, chování uživatelů.


Informace generované souborem cookie o používání webové stránky (včetně vaší IP adresy) mohou být posílány a ukládány na serverech ve Spojených státech. Společnost Google tyto informace použije pro účely vyhodnocení používání webové stránky a vytváření zpráv o takovém použití pro svého provozovatele a pro poskytování dalších služeb souvisejících s činnostmi na webové stránce a pro používání internetu obecně. Společnost Google může tyto informace poskytnout také třetím stranám, pokud tak vyžaduje zákon nebo pokud takové třetí strany zpracovávají tyto informace pro společnost Google. Používání souborů cookies na webové stránce můžete deaktivovat tak, jak je popsáno výše, nebo změnou příslušných nastavení v prohlížeči. Nicméně pokud tak učiníte pro všechny typy cookies, nebudete moci plně využívat všechny funkce této webové stránky. Chcete-li se odhlásit ze sledování službou Google Analytics na všech webových stránkách, navštivte prosím: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout Podrobné informace o Google Analytics a ochraně osobních údajů naleznete na adrese: http://www.google.com/intl/en/privacy/privacy-policy.html.

11.1.2.

Facebook. Tato webová stránka používá analytické soubory cookies, pixely a další technologie společnosti Facebook, Inc. (dále jen „Facebook“), které umožňují shromažďování nebo získávání informací z webové stránky a dalších stránek na internetu. Tyto informace může Facebook použít k poskytování měření reklam a cílených služeb. Stažením souhlasu se shromažďováním souborů cookies na webové stránce nebo zakázáním shromažďování cookies v prohlížeči můžete Facebooku ukončit jeho shromažďování a využívání informací. Pokud tak ale učiníte pro všechny typy cookies, nebudete moci plně využívat všechny funkce této webové stránky.

11.1.3.

Další strany. Vaše osobní údaje mohou být na požádání poskytnuty veřejným orgánům v mezích zákona.

12. Kontaktní údaje

12.1.

V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

iHLINSKO.cz, z.s.

Kameničky 240,

539 41 Kameničky

IČ: 08933316

E-mail: [email protected]

Telefon: +420 777 844 304

 

Reklama   •   Koupit reklamu